Start scoutsjaar 18 september!

Beste ouders en leden,

na een korte, natte, maar desondanks hopelijk een heel plezante zomer zijn we weer klaar om het volgende scouts jaar in te vliegen!

Starten doen we naar jaarlijkse traditie op de derde zaterdag van september, namelijk 18 september.
Ook leuk om te weten is dat de verplichte corona maatregelen voor het jeugdwerk zijn vervallen. Het is dus niet meer nodig om mondmaskers te dragen en langs de verschillende poorten op de scouts binnen te komen. Uiteraard zullen we ons gezond verstand blijven gebruiken om ook dit jaar plezante en verantwoorde activiteiten te voorzien.

Tot slot nog enkele belangrijke data om te onthouden:

• Zaterdag 2 oktober houden we een vriendjesdag: alle leden mogen dan vriendjes meenemen om vrijblijvend de scouts eens uit te proberen. Wie weet zal er wel een leuke prijs te winnen zijn voor het lid dat de meeste vriendjes meeneemt!
  • Zaterdag 9 oktober zal onze jaarlijkse BBQ en dia-avond plaatsvinden. Hier kan u naar alle kamp foto's komen kijken met een hapje en een drankje.
Meer info zal nog volgen voor deze beide evenementen.

Ne stevige linker en tot snel,

Leidingsploeg Scouts Westerlo